Miss Shqiperia 2021 Regjistrim

Miss Shqiperia 2021 - Regjistrim Online

Regjistrimet jane mbyllur.

Ju lutemi paraqituni ne audicionet e Miss Shqiperia 2021 ne TV KLAN, date 11 dhe 12 Qershor 2021, ora 10:00 deri 14:00 dhe ora 16:00 deri 20:00