TOP 5 KONKURENTET ME TE VOTUARA

Iljada Baci

Anika Cika

Klea Kordhoni

Aleksia Taçi

Eriselda Ahmetaj

Konkurentet e Miss Shqiperia 2020


Kujdes!!!

Pagesa e votimit procesohet me PayPal.
Vota eshte $1.00. Te gjitha pagesat nuk jane te rimbursueshme.
Vota do te shtohet automatikisht ne sistem pasi pagesa te procesohet dhe te verifikohet.


Please Note

The payment is processed throught PayPal.
The vote is $1.00. All payments are non refundable.
The vote will be automatically added to the system once the payment is processed and verified.