Miss Shqiperia Logo
Miss Shqiperia 2021 | Lea Islamaj

Miss Shqipëria 2021
LEA ISLAMAJ


Çmime në Miss Shqipëria 2021

Shoqeruesja e dytë Samanta Pajo

Shoqeruesja e parë Pamele Paja

Miss Bikini Rexhina Berami

Miss Buzeqeshja Kristina Godaj

Miss Fotozhenia Megen Limanaj

Miss Eleganca Klarisa Cuka

Miss Turizmi Elja Sulejmani

Miss Kinema Dajana Ponari

Miss Inteligjenca Raina Babaramo

Miss Miqesia Xhensila Koci

Miss Press Rexhina Elezi

Çmimi i Publikut Lea Islamaj

Veline e Programit Investigativ STOP Xhensila Koci

TOP 5 KONKURENTET ME TE VOTUARA

Lea Islamaj

Pamele Paja

Elja Sulejmani

Rexhina Elezi

Ilda Qejvani

Konkurentet e Miss Shqiperia 2021


Kujdes!!!

Pagesa e votimit procesohet me PayPal.
Vota eshte $1.00. Te gjitha pagesat nuk jane te rimbursueshme.
Vota do te shtohet automatikisht ne sistem pasi pagesa te procesohet dhe te verifikohet.


Please Note

The payment is processed throught PayPal.
The vote is $1.00. All payments are non refundable.
The vote will be automatically added to the system once the payment is processed and verified.