Miss Shqiperia

Miss Shqiperia 2020 Skena Miss Shqiperia 2020 Skena Miss Shqiperia 2020 Skena Miss Shqiperia 2020 Skena Miss Shqiperia 2018 Finale Miss Shqiperia 2018 Finale Miss Shqiperia 2018 Finale Miss Shqiperia 2018 Finale Miss Shqiperia 2018 Finale Miss Shqiperia 2018 Finale Miss Shqiperia 2018 Poster Miss Shqiperia 2017 Miss Shqiperia 2018 Skenografia Miss Shqiperia 2016 Miss Shqiperia 2013 Miss Shqiperia 2012 Miss Shqiperia 2014 Miss Shqiperia 2011 Miss Shqiperia 2010

Miss Shqiperia 2022 - 03 Korrik 2022

Porto Palermo, Himarë


Miss Shqiperia 2022

Miss Shqiperia filloi si event ne vitin 1998. Mbas nje viti te eger si 1997. Pikerisht kete vit ne bejme 20-vjetorin e ketij eventi, i cili ka shtegtuar pothuajse ne gjithe Shqiperine edhe jashte saj.

Miss Shqipëria lindi dhe jeton për të qenë shumë më tepër. Është një event që ka shtegëtuar mes bukurisë dhe trashëgimisë historike; një ngjarje e shënuar që çdo vit i ka dhënë jetë një guri, kalaje, një legjende, një luftëtari, mbreti a mbretëreshe shqiptare. U rithanë gojëdhënat e këtij populli, gati-gati të harruara nga shumëkush; u transmetuan copëza lavdie të lashta sa vetë ai; këmba e këtyre bukurosheve shkeli nëpër kala dhe zgjoi nga gjumi historinë vetë; bukuritë e lëna në harresë; bashkoi malin me detin, të renë dhe të vjetrën, të lashtën me modernen. I dha jetë gjithçkaje të harruar prej kohësh nga turravrapi i epokës moderne, përcolli mesazhin se e ardhmja nuk mund të shkruhet pa të shkuarën pranë.