Miss Shqiperia Logo


Miss Shqipëria 2022
Drita Ziri


Çmime në Miss Shqipëria 2022, Porto Palermo, Himarë

Shoqeruesja e parë, Miss SUPRANATIONAL Klara Musabelliu

Shoqeruesja e dytë, Miss LOOK OF THE YEAR ALBANIA Sibora RustemiTOP 3

21 Sibora Rustemi

17 Klara Musabelliu

06 Drita Ziri


Miss STOP Qëndresa BreçaniTOP 10

25 Xhireina Dervishi

19 Kleisa Balliu

10 Qëndresa Breçani

17 Klara Musabelliu

07 Leonela Jakupi

06 Drita Ziri

18 Amela Kadiu

08 Elsa Hysa

12 Florida Musabelli

21 Sibora Rustemi


Çmimi i Publikut Xhireina Dervishi

Miss Eleganca Natalia Zeqaj

Miss Fotozhenia Gledis Dobi

Miss Kinema Qëndresa Breçani

Miss MODEL OF THE WORLD Senada Bashku

Miss Turizmi Xhesika Sinaj

Miss ECO INTERNATIONAL Xhireina Dervishi

Miss Press Livia Tafilaj

Miss Inteligjenca Kleisa Balliu

Miss Bikini Alesia Kola

Miss Buzëqeshja Ester Xhindi

Miss TEEN ECO INTERNATIONAL Isei Çelo

Miss Miqësia Florida Musabelli

TOP 5 KONKURENTET ME TE VOTUARA

Xhireina Dervishi

Fatjona Lugina

Livia Tafilaj

Xhesika Leka

Klara Musabelliu

Konkurentet e Miss Shqiperia 2022


Kujdes!!!

Pagesa e votimit procesohet me PayPal.
Vota është $1.00 duke përjashtuar tarifat e PayPal. Të gjitha pagesat nuk janë të rimbursueshme.
Vota do të shtohet automatikisht në sistem pasi pagesa të procesohet dhe të verifikohet.


Please Note

The payment is processed throught PayPal.
The vote is $1.00 excluding PayPal charges. All payments are non refundable.
The vote will be automatically added to the system once the payment is processed and verified.