Miss Shqiperia

Miss Shqiperia 2018 Finale Miss Shqiperia 2018 Finale Miss Shqiperia 2018 Finale Miss Shqiperia 2018 Finale Miss Shqiperia 2018 Finale Miss Shqiperia 2018 Finale Miss Shqiperia 2018 Poster Miss Shqiperia 2017 Miss Shqiperia 2018 Skenografia Miss Shqiperia 2016 Miss Shqiperia 2013 Miss Shqiperia 2012 Miss Shqiperia 2014 Miss Shqiperia 2011 Miss Shqiperia 2010


Miss Shqiperia 2019 - 6 Korrik, Kalaja e Libohovës

Miss Shqiperia Live

Miss Shqipëria 2018 - Alba Barjami


Çmimet në Miss Shqipëria 2018

Miss Bikini Nr. 01 - Ada Demneri

Miss Eleganca Nr. 10 - Erisa Lengu

Miss Buzeqeshja Nr. 06 - Daniela Nezaj

Miss Fotozhenia Nr. 11 - Ervina Ahmeti

Miss Turizmi Nr. 22 - Maria Treinen

Miss Kinema Nr. 16 - Juliana Kapo

Miss Miqesia Nr. 21 - Lulzime Faria

Miss Press Nr. 03 - Antonela Nezha

Miss Internet Nr. 02 - Alba Barjami

Miss i Misseve Nr. 32 - Nensi Pasha


Miss Shqipëria 2018 - TOP 10

Nr. 01 Ada Demneri

Nr. 02 Alba Barjami

Nr. 31 Xhersila Bodani

Nr. 26 Romina Zeneli

Nr. 18 Klea Krali

Nr. 19 Klea Ndreka

Nr. 09 Elsa Rama

Nr. 15 Irena Zabuni

Nr. 04 Armela Shehu

Nr. 27 Sheje Mema


Miss Shqipëria 2018 - Shoqerueset

Shoqeruesja e Pare Nr. 18 - Klea Krali

Shoqeruesja e Dyte Nr. 19 - Klea Ndreka


Miss Shqipëria 2018 - Alba Barjami

Miss Shqiperia Live

Miss Shqiperia 2018 - Nata finale e ndarjes se çmimeve

Disa foto nga nata finale e Miss Shqiperia 2018


Miss Shqiperia 20 Vjet

Miss Shqiperia filloi si event ne vitin 1998. Mbas nje viti te eger si 1997. Pikerisht kete vit ne bejme 20-vjetorin e ketij eventi, i cili ka shtegtuar pothuajse ne gjithe Shqiperine edhe jashte saj.

Miss Shqipëria lindi dhe jeton për të qenë shumë më tepër. Është një event që ka shtegëtuar mes bukurisë dhe trashëgimisë historike; një ngjarje e shënuar që çdo vit i ka dhënë jetë një guri, kalaje, një legjende, një luftëtari, mbreti a mbretëreshe shqiptare. U rithanë gojëdhënat e këtij populli, gati-gati të harruara nga shumëkush; u transmetuan copëza lavdie të lashta sa vetë ai; këmba e këtyre bukurosheve shkeli nëpër kala dhe zgjoi nga gjumi historinë vetë; bukuritë e lëna në harresë; bashkoi malin me detin, të renë dhe të vjetrën, të lashtën me modernen. I dha jetë gjithçkaje të harruar prej kohësh nga turravrapi i epokës moderne, përcolli mesazhin se e ardhmja nuk mund të shkruhet pa të shkuarën pranë.