TOP 5 KONKURENTET ME TE VOTUARA

Marjana Cenaj

Xhoana Sufaj

Orgesa Halili

Dea Lleshi

Xhesika Hoxhalli

Konkurentet e Miss Shqiperia 2019


Kujdes!!!

Pagesa e votimit procesohet me PayPal.
Vota eshte $1.00. Te gjitha pagesat nuk jane te rimbursueshme.
Vota do te shtohet automatikisht ne sistem pasi pagesa te procesohet dhe te verifikohet.
Ky transaksion do tju shfaqet ne llogarine tuaj si "PayPal NICS".


Please Note

The payment is processed throught PayPal.
The vote is $1.00. All payments are non refundable.
The vote will be automatically added to the system once the payment is processed and verified.
This transaction will appear on your bill as "PayPal NICS".