14 Maj 2018 - Nje dite ne Cërrik me te bukurat e Miss Shqiperia 2018

Vizita zyrtare ne Bashkine e qytetit, pjesemarrja ne panairin me produkte te zones, prezenca ne festen e 75 vjetorit te Batalionit te Dumrese, vizite ne Liqenin e Banjes...

14 Maj 2018 - Nje dite ne Cërrik me te bukurat e Miss Shqiperia 2018

Sheshi i rilindur i qytetit pasditen e sotme do te jete pika e takimit te vajzave me publikun qe do ti duartrokase ne prezantimin individual ne shoqerine e artisteve te ftuar dhe prezantimin nga Alessia Çoku mbretetesha e bukurise per 2017-en

16 Maj 2018 - Nje dite ne Kavaje me te bukurat e Miss Shqiperia 2018

Te bukurat e Miss Shqiperia 2018 do te jene dy dite te mikpritura nga Bashkia e Kavajes dhe Kryetari i saj Zoti Isa Sakja.

Ne zonen bregdetare te Kavajes te bukurat kane shijuar natyren dhe mikpritjen!

19 Maj 2018 - Nje dite ne Elbasan me te bukurat e Miss Shqiperia 2018

Elbasan (Sheshi Gensher) show me pjesemarrjen e vajzave te Miss Shqiperia 2018 me te bukura se asnjehere.

19 Maj 2018 - Nje dite ne Elbasan me te bukurat e Miss Shqiperia 2018

Ne show te ftuar artiste kengetare, Redon Makashi, Renis Gjoka, Mateus Frroku, Xhoni Jesku, Grupi Alar Band Me pjesemarrjen ne drejtim te spektaklit te Miss Shqiperia 2017, Alessia Çoku